tiistai 16. elokuuta 2011

Menestyksellistä festivaaliviikkoa juhlittiin loppukaronkassa

Sunnuntain upean päätöskonsertin jälkeen esiintymislavan lamput sammutettiin, johdot käärittiin rullalle ja lava kasattiin viimeistä kertaa kokoon. Oli aika sanoa näkemiin hyvin sujuneelle festivaalille ja reippaille talkoolaisille. Illan päätteeksi festivaalin taustajoukot tuottajineen ja talkoolaisineen kokoontuivat vielä kerran yhteen juhlistamaan ikimuistoista viikkoa kahvitupa Laurentiukseen, jossa pöytä oli pantu koreaksi. Tunnelma oli samalla iloinen ja haikea kun Markku Luolajan-Mikkola ja Márta Schmidt kiittelivät talkooväkeä hyvin tehdystä työstä ja toivottivat kaikki lämpimästi tervetulleiksi taas ensi vuonna. 


Markku Luolajan-Mikkola ja Márta Schmidt


Kahvitupa Laurentiuksen herkulliset tarjoilut


Kiireiset tuottajatkin saatiin vihdoin saman pöydän ääreen. Kuvassa tuottajat Kirsi, Irene, Helen ja Marie-Anne sekä talkoolaiset Kimmo ja Lauri

Onnistuneen festivaalin jälkeen taustajoukkojen on helppo hymyillä
 
Festivaalitoimitus haluaa lämpimästi kiittää koko tuotantotiimiä, kaikkia talkoolaisia ja ennen kaikkea esiintyjiä ja yleisöä mahtavasta festivaalista! Bloggaaminen ei kuitenkaan lopu vielä tähän, sillä luvassa on vielä Laura Jurkan ja Laurence Dreyfusin haastattelut sekä mielenkiintoista videomateriaalia konserteista. Pysykää siis kuulolla!

Festivaalitoimitus Laura, Karoliina, Kaisa, Leith ja Suvikki

Teksti: Kaisa Paavilainen
Kuvat: Leith Arar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti